ViewSonic, eğitim alanındaki interaktif oyuncularını tanıttı

ViewSonic, eğitim alanındaki interaktif oyuncularını tanıttı

ViewSonic, eğitim ve teknoloji dünyasını 11’inci kez bir araya getiren Eğitim ve Teknoloji Zirvesi’nde yine yerini aldı. Zirvede eğitim sisteminin ihtiyaçlarına odaklanarak geliştirdiği çözümlerini tanıtan ViewSonic, Türkiye’nin ilk EDLA sertifikalı interaktif ekran modeli ViewBoard IFP7552-2F ve TD2465 dokunmatik ekranlarını da eğitmenlerle buluşturdu.

Görüntü ve eğitim teknolojileri alanında dünyanın önde gelen üreticilerinden ViewSonic, İstanbul’da düzenlenen 11. Eğitim ve Teknoloji Zirvesi’nde (ETZ) küresel ölçekte tüm öğrenci ve eğitmenleri içine alan kapsayıcı eğitim ekosistemi ile eğitime erişimi ve öğrenme sürecini kolaylaştıran çözümlerini tanıttı.

Etkinliğin sponsorları arasında yer alan ViewSonic, bu kapsamda düzenlenen fuarda, öğretmenlere içerik üretme ve deneyim paylaşma olanağı sunan Eğitimci Topluluğu, ilkokuldan üniversiteye kadar her seviyeden öğretmenin mesleki gelişimini destekleyen Mesleki Gelişim Sertifika Programı ile eğitim dünyasını dönüşümüne yön veren myViewBoard eğitim çözümlerini ziyaretçilerle buluşturdu. Kapsamlı eğitim ekosisteminin yeni oyuncularından EDLA Sertifikalı ViewBoard IFP7552-2F  ve full HD çözünürlüğü ile ideal bir interaktif deneyim sunan ViewSonic TD2465 dokunmatik ekranının da tanıtımını gerçekleştirdi.

Daha zengin, verimli ve kişiselleştirilmiş bir öğrenme deneyimi

5 milyonun üzerinde öğretmen tarafından kullanılan myViewBoard yazılımı, öğrenciler ve öğretmenler için eğitime erişimi ve öğrenme sürecini kolaylaştıran akılı bir öğrenme bir deneyimi sunuyor. Modern öğrenme ihtiyaçlarına cevap veren myViewBoard yazılımı; etkileşimli ders içeriği, sanal tahta, akıllı tahta işbirliği ve uzaktan eğitim gibi özellikleriyle öğretmenlere daha zengin, verimli ve kişiselleştirilmiş bir öğrenme deneyimi yaşatıyor. Öğretmenler myViewBoard akıllı tahta yazılımının Dijital Tahta Sunumları, Çevrimiçi İçerik Paylaşımı, Not Tutma ve Çizimler, Ses ve Video Entegrasyonu, Çevrimiçi İşbirliği, Oyunlar ve Sınavlar, Öğrenci İzleme ve Değerlendirme, Eğitim Kaynaklarına Erişim, Uzaktan Eğitim Desteği, Özelleştirilebilirlik özelliklerinden faydalanarak kariyer gelişimlerini hızlandırabiliyor.

Önder Şengür: “Eğitim sisteminin dijitalleşme yolculuğunu hızlandırıyoruz”

Eğitim dünyasının değişen ihtiyaçlarına odaklanarak geliştirdikleri çözümlerle küresel ölçekte tüm öğrenci ve eğitmenleri içine alan kapsayıcı bir eğitim ekosistemi oluşturduklarını belirten ViewSonic Türkiye Ülke Müdürü M.Önder Şengür, “Akıllı tahtalar ve dijital ders içerikleri, woodpad tablet ve bilgisayar ve görüntüleme çözümlerimizin yanı sıra, ViewSonic Eğitimci Topluluğu ve Mesleki Gelişim Sertifika Programlarımız ile eğitim sisteminin dijitalleşme yolculuğunu hızlandırmayı sürdürüyoruz” dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.