EA SPORTS, Ultimate Team’in 15. yılını kutluyor!

EA SPORTS, Ultimate Team’in 15. yılını kutluyor!

Ultimate Team’in doğum günü, 5 yıldızlı oyuncu öğeleri, yeni PlayStyle+ yükseltmeleri ve Liverpool FC'den Diogo Jota ile birlikte FC 24 oynama şansı getiriyor.

Electronic Arts, EA SPORTS FC 24'te Ultimate Team Doğum Günü için iki haftalık bir kutlama başlayacağını ve 5 Yıldızlı Beceri Hareketleri, 5 Yıldızlı Zayıf Ayak yükseltmeleri, yeni PlayStyle+ tanıtımları ve futbol fanatiklerinin en sevdiği İKONLAR ile FC topluluğuna büyük bir şenlik heyecanının geleceğini açıkladı. Bu yıl aynı zamanda kadın futbolunun EA SPORTS FC 24'te Ultimate Team'e gelişinin ardından ilk Ultimate Team Doğum Günü olmasıyla da önem taşıyor.

Bugün (15.03.2024) 21.00’da başlayacak Twitch'teki FC Direct Ultimate Team Doğum Günü Kutlama Yayını sırasında partiye katılabilir ve Liverpool FC'den Diogo Jota'nın UT Doğum Günü Team 1 kampanyasının tamamını sergilediği sırada ek hediyeler kazanma şansı yakalayabilirsiniz. Bu büyük kutlama, EA SPORTS FC topluluğu genelinde tüm hafta boyunca devam edecek ve içerik oluşturucular hediyeler dağıtarak, festivali uluslararası alanda yayan içerikler üreterek kutlamaya katkı sağlayacaklar.

Doğum günü kutlamasının başlaması için UT Doğum Günü Takımı 1 bugün EA SPORTS FC 24'te yer alacak ve şenlikler gelecek haftaya kadar devam ederken ek hediyeler, sürprizler ve öğeler açıklanacak.

UT Doğum Günü Takımı 1

● Lionel Messi (Inter Miami)
● Bukayo Saka (Arsenal)
● Son Heung-min (Tottenham Hotspur)
● Kevin De Bruyne (Manchester City)
● Rodrygo Silva de Goes (Real Madrid)
● Alex Morgan (San Diego Wave)
● Diogo Jota (Liverpool)
● Ronald Araújo (FC Barcelona)
● Karim Benzema (Al-İttihad)
● Beth Mead (Arsenal WFC)
● Nicolò Barella (Inter Milan)
● Sacha Boey (Bayern Münih)
● Presnel Kimpembe (Paris Saint-Germain)
● Ewa Pajor (VfL Wolfsburg)
● Rose Lavelle (NJ/NY Gotham FC)
● Felipe Anderson (Lazio)
● Robin Gosens (FC Union Berlin)
● Sergej Milinković-Savic (Al Hilal)
● Anton Stach (TSG 1899 Hoffenheim)

EA SPORTS FC 24'e gelecek Ultimate Team Doğum Günü kutlamaları hakkında daha fazla bilgi için Instagram, X, Facebook ve TikTok'taki FC sosyal kanallarını takip edebilirsiniz.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.