Ezeli hükümdar skarner 14.7 yaması'yla yeniden yüzeye çıkıyor

Ezeli hükümdar skarner 14.7 yaması'yla yeniden yüzeye çıkıyor

14.7 Yaması'nda Skarner, kapsamlı bir Görsel ve Oynanış Yenilemesi'yle birlikte Vadi'de yeniden yüzeye çıkıyor.

Bu değişiklikler oyun içi yeteneklerden oynanış tarzına, görsellerden oyun içi modele ve hatta Runeterra dünyasındaki hikâyesine kadar her yönünü içeriyor. League of Legends, Görsel ve Oynanış Yenilemeleri aracılığıyla sevilen şampiyonları temel kimliklerine ve tasarımlarına sadık kalarak modernleştirmeyi amaçlıyor.

"Ben Ixtal'ın daimi koruyucusuyum."

Kadim tözkabuk Skarner, yönetici sınıfı olan Yun Talların kurucu üyelerinden biri olarak Ixtal'da itibarlı bir konuma sahip. Hayatını Ixtal'ın tecridini sürdürerek burayı dünyanın geri kalanından korumaya adadı. Fakat Yun Talların bu kararı sorgulamaya başlamasıyla Skarner giderek daha paranoyak bir hale geldi. Sonuç olarak Skarner ne pahasına olursa olsun Ixtal ve halkını korumak için her türlü fedakârlığı yapmaya hazır.

YETENEKLER:

Pasif - Titreşim Ağı

Skarner'ın saldırıları, Tektonik Zemin, Toprağın Başkaldırısı ve Mıhla rakiplere sarsıntı yükü uygular. Üstünde 3 sarsıntı yükü biriken rakipler zamanla azami canlarının belli bir yüzdesine eşdeğer miktarda hasar alır.

Q - Tektonik Zemin/Toprağın Başkaldırısı

Skarner yerden koparttığı kayayı sonraki 3 saldırısını güçlendirmek için kullanır. Bu saldırılar ilave hasar, menzil ve saldırı hızı kazanır. Üçüncü saldırısı kayayı hedefine vurarak hasar verir, yavaşlatır ve bu etkiyi sonlandırır.

Skarner, Toprağın Başkaldırısı yeteneğini yeniden kullandığında kayayı rakibe fırlatır. Kaya isabet ettiği ilk rakibin üstünde patlayarak aynı hasarı verir, yavaşlatır ve bu etkiyi sonlandırır.

W - Sismik Kalkan

Skarner bir kalkan kazanır ve yere vurarak yakındaki rakiplere hasar veren ve onları yavaşlatan bir şok dalgası yayar.

E - Ixtal Hücumu

Skarner yüzey şekillerini yok sayarak ileri hücum eder ve temas ettiği ilk rakip şampiyonu veya büyük canavarı yakalar. Ardından kısa bir mesafe boyunca onu sürükleyerek bir yüzey şekline çarptığında sersemletir ve ona hasar verir.

R - Mıhla

Skarner en fazla 3 şampiyonu mıhlayarak sindirir ve onlara hasar verir. Skarner kısa süreliğine ilave hareket hızı kazanır ve etki sonlanana dek onları kendisiyle birlikte sürükler.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.