Vodafone pay ile kolay paket alanlar kazanıyor

Vodafone pay ile kolay paket alanlar kazanıyor

Vodafone Türkiye, ödeme uygulaması Vodafone Pay’de yeni bir kampanya başlattı. Mart ayı içinde Vodafone Pay uygulamasına ilk kez kayıt olan müşteriler, Vodafone Pay Kart ile Vodafone Pay veya Vodafone Yanımda uygulaması üzerinden Kolay Paket satın aldıklarında 50 TL nakit iade kazanıyor.

Türkiye’nin dijitalleşmesine liderlik etme vizyonuyla faaliyet gösteren Vodafone, ödeme uygulaması Vodafone Pay ve ön ödemeli alışveriş kartı Vodafone Pay Kart’tan oluşan Vodafone Pay ürün ailesini yeni özelliklerle geliştirmeye devam ediyor. Yeni kampanya kapsamında, Mart ayı içinde Vodafone Pay uygulamasına ilk kez kayıt olan müşteriler, Vodafone Pay Kart ile Vodafone Pay veya Vodafone Yanımda uygulaması üzerinden Kolay Paket satın aldıklarında 50 TL nakit iade kazanıyor. Vodafone Pay uygulamasına Mart ayından önce kayıt olmuş müşteriler, Vodafone Pay Kart ile Vodafone Pay veya Vodafone Yanımda uygulaması üzerinden 250 TL altı Kolay Paket yüklemelerinde yükledikleri oranın %10’u kadar, 250  TL ve üzeri yüklemelerinde ise 25 TL nakit iade kazanıyor.

Vodafone Türkiye İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Meltem Bakiler Şahin, şunları söyledi:

“Vodafone Pay uygulamamızı her geçen gün geliştiriyoruz. Yeni kampanyamızda, Mart ayı içinde Vodafone Pay uygulamasına ilk kez kayıt olan müşterilerimize, Vodafone Pay Kart ile Vodafone Pay veya Vodafone Yanımda uygulaması üzerinden Kolay Paket satın aldıklarında 50 TL nakit iade kazandırıyoruz. Vodafone olarak, müşterilerimizin ihtiyaçlarını en iyi şekilde karşılayan dijital iş ortağı olma hedefiyle çalışmalarımızı sürdüreceğiz.”

Ödüller Nisan’ın ilk yarısında yüklenecek

Mart sonuna kadar geçerli olacak kampanya, sadece Vodafone Pay ve Vodafone Yanımda uygulamasına özel olarak tasarlandı. Nakit iade kampanyası sadece Kolay Paket yüklemeleri için geçerli olup, TL yüklemeler kampanyaya dahil bulunmuyor. Kampanya kapsamında kazanılan ödül 1-14 Nisan tarihleri arasında müşterilerin hesaplarına yüklenecek. Hediye yüklemeleri yapılan tarihler arasında müşterinin hesabında en az 1 adet Vodafone Pay Kart'ının aktif olması gerekiyor. Kazanılan nakit iade, tüm e-ticaret alışverişlerinde ve fiziksel kart ile mağaza içi harcamalarda kullanılabiliyor. Aylık bakiye yükleme limiti dolan müşterilere kazandıkları hediye bir sonraki ayın ilk günü yükleniyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.