Ziraat Bankası Kesin Onaylı Kredi Kampanyası Başladı: Çalışan ve Emekliye 60.000 TL Nakit Hesaplara Yattacak

Ülkemizin en prestijli kamu bankaları arasında yer alan Ziraat Bankası sosyal medya hesapları ile web sitesi üzerinden yapılan son dakika açıklamasına göre vatandaşlara 60 bin TL tutarında ihtiyaç kredisi sunulacak. Ziraat Bankası 60 bin TL'ye kadar anında ödeme alınabilecek vatandaşlara işlem gerçekleşecek!

Ziraat Bankası üzerinden emekli maaşı alan ve çalışan vatandaşlar açısından başlatılmış olan son dakika kampanyasına göre 60 bin TL tutarında ödeme alınması mümkündür. 18 yaşından büyük Türkiye Cumhuriyeti Devleti vatandaşların başvuru işlemlerini gerçekleştirebilecekleri bu kredi kampanyasında düzenli bir geliri bulunan ve bankalar ile herhangi bir problem yaşamayalım vatandaşların yüksek limiti ihtiyaç kredisi kullanmalarının önünü açan karara imza atıldı.

Buna göre Ziraat Bankası, hızlı şekilde netice vereceğini açıkladı. Aylık yüzde 1.90 faiz oranı ile beraber kredi avantajından faydalanılacak ve böylece Ziraat Bankası, ihtiyaç kredisi kampanyasından faydalanmak isteyen vatandaşlara 60 bin TL'ye kadar anında ödeme yapabilecek

Ziraat Bankası Emeklilere ve Çalışanlara 60 Bin TL İhtiyaç Kredisi Kampanyasına Başvuru Nasıl Yapılır?

Emekli vatandaşların ya da düzenli bir geliri olan çalışanların kendilerini en yakın Ziraat Bankası şubesine giderek başvuru işlemlerini yapmaları mümkündür. Ya da kişilerin daha önce bankalar ile arasında herhangi bir problem bulunmaması şartı ile düzenli bir şekilde gelirlerinin olması ile banka tarafından istenen bilgi ve belgelerin şubeye ibraz edilmesi ile beraber 60 bin TL tutarında ihtiyaç kredisi kampanyasına katılım sağlaması böylece mümkün olacaktır.

Başvuru işlemlerini gerçekleştirmek isteyen vatandaşların öncelikli olarak banka şubelerine gitmelerinin mümkün olabileceği gibi diğer taraftan banka şubesine dahi gitmelerine gerek olmadan oturdukları yerden Ziraat Bankası şifresi ile mobil bankacılık ve internet bankacılığı uygulamaları üzerinden 60 bin TL tutarında ihtiyaç kredisi kampanyasına başvuru işlemlerinin yapılması gerekir.

Ziraat Bankası 60 Bin TL İhtiyaç Kredisi Maliyet Tablosu

  • Ziraat Bankası'nın emekli vatandaşlara ve çalışanlara sunduğu 60.000 TL tutarında ihtiyaç kredisine katılım sağlamak isteyen vatandaşların aylık ödemeleri gereken faiz tutarı %1.90 olarak hesaplanmıştır.
  • Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurulu tarafından alınan karar doğrultusunda 50.000 TL'den fazla kredi çekilmesi durumunda en çok 24 aylık vade seçeneği tercih edilecektir.
  • Buna göre vatandaşların, Ziraat Bankası'nın vermiş olduğu 60 bin TL tutarında ihtiyaç kredisi kampanyasına katılım sağlamaları açısından taksit ödeme işlemlerini en çok 24 ay içerisinde yapmaları gerekir.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Finans Haberleri

FAİZSİZ KREDİ | Bankalar yarışa girdi! Mobilden başvurun 10.000, 20.000, 30.000 ve 50.000 TL hesabınıza anında yatacak
Az önce açıklama geldi: Gümüş, Gram ve çeyrek altın sahipleri köşeyi dönecek!
Milyonlarca emeklinin beklediği haber geldi: Bakan Işıkhan'dan maaş farkı konusuna son noktayı koydu...
Gram altın için tam tarih verdi; Ne kadar yükselecek tek tek açıkladı...
11 banka emekli promosyon kampanyasını peş peşe açıkladı: En yüksek promosyon veren banka belli oldu...