WhatsApp, kendi kendini imha eden mesajlarda 15 zaman seçeneğine sahip olacak

Dünyanın en popüler iletişim uygulamalarından biri olan WhatsApp, Kasım 2020'de mesajların belirli bir süre sonra kaybolması seçeneğini sunmuştu. Şimdi ise Meta, bu özellik için kullanıcılara daha da fazla seçenek sunan bir güncelleme üzerinde çalışıyor gibi görünüyor.

Şu anda konuşmalarınızı 24 saat, 7 gün veya 90 gün sonra kaybolacak şekilde ayarlayabilirsiniz. Ancak WABetaInfo'ya göre, uygulama 15 yeni zaman seçeneği sunmayı planlıyor (1 saat, 3 saat, 6 saat, 12 saat, 2 gün, 3 gün, 4 gün, 5 gün, 6 gün, 14 gün, 21 gün, 30 gün, 60 gün, 180 gün ve 1 yıl).

Bu yeni özellikle WhatsApp, bu deneyimi daha da güvenli ve kişiselleştirilmiş hale getirmeyi umuyor. Henüz geçici mesajlar için özel bir zamanlayıcıya izin verme planı olmasa da, yeni seçenekler çoğu durumu karşılayacaktır.

Kendi kendini silen mesajlar

Örneğin bir saatlik bir süre, göndericinin alıcının cihazında çok uzun süre tutmak istemediği son derece hassas veya özel içerikler için faydalı olacaktır.

Şu ana kadar yeni güncellemenin ne zaman genel kullanıma sunulacağı belli değil. Ancak, kararlı sürüme ulaşmadan önce ilk olarak uygulamanın beta kanalında görünmesi muhtemel.

Geçici mesajların kullanıma sunulmasından bu yana WhatsApp, yalnızca bir kez görüntülenebilen medya desteği de dahil olmak üzere kullanıcılarının güvenlik ve gizliliğini artırmak için ek özelliklere yatırım yaptı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Güncel Haberleri

Çalışanlar 4 gün tatil! Cumhuriyet Bayramı kaç gün tatil olacak?
Günlük Burç Yorumları 22 Ekim 2024 Yayınlandı! Ünlü Astrolog 12 Burcu Günlük Yorumları
Meteoroloji sabah saatlerinde açıkladı: Şiddetli kar geliyor!
Son Dakika: (FETÖ) elebaşı Fethullah Gülen öldü...
Tüp fiyatlarına beklenmedik zam: Aygaz, İpragaz, Bizimgaz tüp fiyatları ne kadar?