WhatsApp yeni özelliğine bayılacaksınız! Instagram’ın en sevilen özelliğini kullanmaya başlayacak!

WhatsApp yeni özelliğine bayılacaksınız! Instagram’ın en sevilen özelliğini kullanmaya başlayacak!

WhatsApp yeni özelliğine bayılacaksınız! Instagram’ın en sevilen özelliğini kullanmaya başlayacak!

Meta'nın sahibi olduğu Instagram ve WhatsApp arasındaki özellik değişimleri devam ediyor. İşte WhatsApp için gelen son özellik...

Meta’nın Instagram, WhatsApp ve Facebook’un sahibi olması, bu platformlar arasında çeşitli özelliklerin etkileşimli bir biçimde birbirine entegre olmasına sebep oluyor. Üç sosyal medya platformunun çatı şirketi Meta, çok yakın bir dönemde Instagram’ın en sevilen özelliklerinden birini WhatsApp’a getirmeye hazırlanıyor. İşte detaylar…

WhatsApp Beta’da Instagram özelliği görüldü!

Meta ailesinin popüler mesajlaşma uygulaması WhatsApp, kullanıcılarına yepyeni bir deneyim sunmaya hazırlanıyor. Instagram Hikayeleri’nin en sevilen özelliklerinden biri olan müzik paylaşımı, yakında WhatsApp Durum güncellemelerinde de yerini alacak.

WABetaInfo’nun WhatsApp’ın Android için yayınlanan 2.24.22.11 beta sürümünde keşfettiği bu özellikle birlikte, durum güncellemelerine müzik ekleme özelliği çok yakın bir zamanda geliyor. Bu yeni özellik sayesinde kullanıcılar durum paylaşım ekranında görünecek olan ‘Müzik’ butonu aracılığıyla istedikleri şarkıları arayabilecek ve paylaşımlarına ekleyebilecekler.

Yeni özellik, durum güncelleme ekranına entegre edilecek özel bir müzik butonu ile kullanıcılara sunulacak.

Bu buton sayesinde şu özelliklere erişilebilecek:

  • Şarkı ve sanatçı araması yapılabilecek.
  • Seçilen müzik durum güncellemesine eklenebilecek.
  • Paylaşımlar daha etkileşimli hale getirilebilecek.

Çok büyük bir ihtimalle, bu özellik kullanıma sunulduğunda Instagram’ın müzik kütüphanesinden faydalanılacak. Bu sayede kullanıcılar, Instagram’da bulunan müzik arşivine WhatsApp üzerinden de erişebilecekler.

Bu güncelleme, Meta’nın uygulamaları arasındaki entegrasyonu güçlendirme stratejisinin yeni bir adımı olarak dikkat çekiyor. Instagram’da büyük beğeni toplayan müzik özelliğinin WhatsApp’a taşınması, kullanıcı deneyimini zenginleştirirken platformlar arası etkileşimi de artıracak.

Siz bu özellikle ilgili ne düşünüyorsunuz? Görüşlerinizi yorumlarda paylaşmayı ihmal etmeyin.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.